Reference

Kdo smo

Podjetje GNS PLUS d.o.o. je eden vodilnih prodajalcev in serviserjev računalniške opreme v zasavski regiji. Naš prodajni program vključuje v svetu praktično vse uveljavljene blagovne znamke, kot so na primer HP, Dell, Intel, AMD, Crucial, Kingston, Asus, APC, Gigabyte, MSI, NEC, Logitech, Epson, Brother, Canon in številne druge… Z računalniško opremo oskrbujemo večino zasavskih podjetji, smo pa tudi njihova servisna, tehnična in strokovna podpora . Našim strankam ponujamo širok nabor izdelkov, hitrost in zanesljivost, logistično in tehnično podporo našega strokovnega osebja ter servis računalnikov, prenosnikov in najrazličnejše računalniške opreme.

 

Leta 2005 smo odprli računalniško trgovino, ki je iz praktično neznanega podjetja na tem področju v nekaj letih postala ena največjih računalniških hiš z računalniško opremo v Zasavju. Kot malo, a prodorno podjetje smo pod pritiskom mnogih, kar pa nam ne preprečuje, da poslujemo profesionalno in kakovostno. Pritisk je za nas le dodatna motivacija in izziv.


Naša pot

  • 2023 – Dostava z Woltom
  • 2021 – (v teku) Otvoritev nove spletne strani
  • 2019 – Začetek oddelka Avtomatizacije
  • 2015 – Odprtje računalniške trgovine
  • 2014 – Izdelava lastne multimedijske rešitve
  • 2013 – Izdelava lastne rešitve varoval
  • 2012 – Ustanovitev podjetja

Naš cilj

Našim strankam želimo ponuditi karseda najboljše razmerje med kvaliteto in ceno.
Razumemo, da je velikokrat pomembnejše, da imajo rešitve dolgoročno stabilnost, kot pa cenovno ugodnost, ki velikorat na dolgi rok prinašajo več problemov, kot pa koristi.
Želimo se utrditi kot vodilni v regiji pri ponudbi in servisu računalniške opreme tako za fizične stranke, kot tudi za podjetja. Ponujati želimo tudi specifične rešitve za industrijo.

 

Naša vizija

V našem podjetju se na edinstven način lotevamo
razvoja multimedijskih rešitev. Glavno gonilo
nam je razviti nove digitalne poti prek modernih
digitalnih medijev tablični računalniki, internetne
strani, mobilni terminali…

Reference